KBO

Nieuwe pagina voor de KBO Griendtsveen.

Voor meer informatie: kbo@griendtsveen.org

 

Meer weten over internet en veiligheid: Kijk bij extra berichten en via deze link

Fietsroute Beleef de Dag KBO Horst.

Eetplein Griendtsveen:

Het Eetplein is elke 2e en 4e donderdag van de maand bij Herberg De Morgenstond. Voor actuele datum: Zie Mededelingenblad.

Volgende eetplein: Donderdag 28 oktober, zie het Mededelingenblad van 21 okt..

KBO GRIENDTSVEEN.

Een nieuw logo, nieuwe ideeën. Ook de KBO Griendtsveen is aan het zoeken naar vernieuwing. Naast de activiteiten die we al doen voor onze leden willen we ook wel eens wat nieuws.  Tijdens de jaarvergadering is dit al besproken met onze leden.

Nu leggen wat dat ook voor aan de gemeenschap van Griendtsveen.

Want wij willen ook over onze horizon heen kijken. Onze vereniging is niet groot, daarom richten wij ons nadrukkelijk ook op niet-leden. Waar denken wij aan: het nieuw leven in blazen van de jeu-de-boules bij het gemeenschapshuis en fietstochtjes door onze mooie omgeving met een goede koffiestop onderweg. Consumpties zijn voor eigen rekening, maar meer dan die consumptie gaat het om het SAMEN iets beleven. Ook als U zich nog niet “senior” voelt wilt U misschien wel samen met anderen een fietstochtje maken of in Griendtsveen blijven om uw jeu-de-boules kwaliteiten weer op te waarderen.

Voordat we van alles gaan organiseren willen we echter eerst het animo hiervoor peilen bij onze leden en bij de rest van de gemeenschap.

Voor meer informatie of om U aan te melden kunt U terecht bij het dagelijks bestuur van de KBO Griendtsveen: